Logt u astublieft in op onze client area.

In de client area, gaan we door, doormiddel van de knop "Store" en dan de knop "SSL-Certificates" menu-item te klikken.

In dit scherm kunt u het gewenste type certificaat kiezen door deze aan te klikken.

In het volgende scherm kunt u kiezen van welke leverancier u het certificaat wilt afnemen door bij de betreffende leverancier op de knop "Buy Now" te klikken.

In het volgende scherm kunt u het gewenste domein opgeven die u wilt beveiligen met een SSL certificaat. Tevens kunt u de gewenste geldigheidsduur aangeven. Wanneer dit is ingegeven klikt u op de knop"Checkout"

In het volgende scherm kunt u uw gegevens invullen en klikt u vervolgens op de knop "Complete Order".

• Bying, configuring, SSL, SSL-Certificates