How to reset your password

Als u het wachtwoord vergeten bent voor de client area, kunt u navigeren naar Account > Forgot Password? om het resetproces van uw wachtwoord te starten.

Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt, toen u uw product heeft besteld bij PL-Services B.V en ga verder door op "Submit" te klikken

Nadat u uw e-mailadres heeft ingediend, wordt er een e-mail verzonden met een bevestigingslink om te bevestigen dat u de wachtwoord reset heeft aangevraagd.
De resetlink is geldig gedurende 2 uur vanaf het moment van de aanvraag.
Wanneer u op de link in de e-mail klikt, wordt uw wachtwoord teruggezet naar een willekeurige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord wordt per e-mail naar u verzonden.

Als u de reset niet heeft aangevraagd, dan wordt u geadviseerd de e-mail gewoon te negeren en niet op de link te klikken.

• reset password, lost password, account, management, client area